In een tijd waarin mensen allemaal druk-druk-druk zijn, willen velen zich toch graag verdiepen in een belangrijk boek als de Bijbel.

In de praktijk schiet die verdieping er vaak bij in.

Daar is nu een mooie oplossing voor, want BeterBijbel.nl is kort, dagelijks, toegankelijk (via e-mail of app), gratis, eenvoudig en overzichtelijk.

BeterBijbel geeft iedere dag, vier korte vragen waarmee jij je Bijbelkennis test en vergroot en je kunt zelf kiezen op welk niveau je meedoet, van heel makkelijk tot wat moeilijker.

Ga naar www.BeterBijbel.nl en probeer het zelf!

 


Wat anderen over BeterBijbel.nl zeggen:

 

Wat een goed initiatief, Ik ben blij voor het respect voor het Woord van God dat uit de vragen spreekt, ik ga hierdoor meer lezen in de Bijbel, en leer er elke keer van. – Peter

__________

De applicatie en de vragen vind ik erg leuk. Mooi om zo de hele Bijbel door te gaan. – Anny

__________

Ik vind BeterBijbel.nl prachtig, schitterend! Hartelijk bedankt en Gods rijke zegen toegewenst!!! – Sjoerd

__________

Mijn dank voor Beter Bijbel, spelenderwijs toch elke keer een beetje Bijbelstudie. – Rinus

 


Over BeterBijbel

BeterBijbel.nl is in november 2016 gelanceerd. In 2016 heeft een team van maar liefst 25 medewerkers gewerkt om meer dan 3.000 vragen met antwoorden te maken en te testen. Het aantal vragen zal de komende tijd uitgebreid worden naar circa 5.000 vragen. Het concept van BeterBijbel.nl is gebaseerd op ‘grote broer’ www.beterspellen.nl. Deze website, met 120.000 actieve gebruikers, is al een aantal jaar op rij, in de categorie ‘onderwijs’ als website van het jaar bekroond. Deelnemers van de beter-sites, waar er inmiddels meer dan zeven van zijn, ontvangen dagelijks een korte test die niet meer dan een paar minuutjes in beslag neemt.