Help mee Gods woord bekend te maken

Al meer dan 40 jaar brengt Stichting Wat Zegt de Bijbel het Woord van God naar de mensen in Nederland. Honderden jongeren en volwassenen hebben één of meestal een aantal van onze Bijbelcursussen gevolgd. In een samenleving waar gemakkelijk aan de boodschap van de Bijbel voorbij wordt gegaan, geloven wij dat Gods Woord harder nodig is dan ooit. Via dit werk van de Stichting Wat Zegt de Bijbel willen wij de boodschap van Hem, die woorden van Eeuwig Leven spreekt, doorgeven.

 

Wat kun je doen?

Het uitdragen van de Bijbelse boodschap via Stichting Wat Zegt de Bijbel kan niet zonder gebed en financiële steun. Als je het werk van onze stichting waardeert, maak dan een gift over op:

IBAN NL09 ING 0000 4570 19
t.n.v. Stichting Wat Zegt de Bijbel.
Of word donateur en vul een machtigingsformulier hier in.

  • Wij hebben een ANBI-status en daarom is je gift voor de belasting aftrekbaar. De ANBI rapportages vind je op de pagina organisatie .
  • Ook met praktische ondersteuning zijn we blij. Wil je weten wat jij kunt betekenen voor Stichting Wat Zegt de Bijbel? Kijk dan hier voor de actuele vacatures of stuur ons een mail.

 

Organisatie met evangelisatiedoelstelling?

Houdt je organisatie zich bezig met het verspreiden van het evangelie binnen Nederland en wil je in aanmerking komen voor een bijdrage van Stichting Wat Zegt de Bijbel? Stuur ons dan een e-mail met je verzoek en achtergrondinformatie van je organisatie.